Smartgroup
{ }

Binnen Smart Group is veel ervaring in ICT & Telecom, een branche die voortdurend in ontwikkeling is en steeds verder integreert. Een branche die bij uitstek voorop loopt in ontwikkelingen en niet alleen een voorbeeld voor, maar ook van invloed op andere branches is. De groeiende behoefte aan informatie en het sneller kunnen schakelen en anticiperen op de markt is voor menig bedrijf van cruciaal belang. In veel gevallen met gevolgen voor werkgelegenheid, binnen deze branche maar juist ook in andere branches. Internet- en breedbandtoepassingen net als een toename aan veelsoortige diensten, zetten menige branche onder veranderdruk maar bieden ook kansen op efficiency. Netwerken worden sneller, toegankelijker, mobiel verdringt vast zowel in netwerken als in randapparatuur. Connected zijn ‘anyway , anytime , anywhere’ is een blijvende trend. Toepassingen voor consumenten en bedrijven volgen elkaar in razend tempo op. Organisaties en medewerkers dienen niet alleen aangesloten te blijven bij de ontwikkelingen in de markt, maar waar dat enigszins kan, voorop te lopen. Grotere aanbieders vechten om iedere klant, prijzen staan onder druk, overnamegeluiden zijn van elke dag. ICT & Telecom is bij uitstek een Futuring branche waar organisaties en mensen moeten kunnen anticiperen vanuit een ondernemende geest en met een groot aanpassingsvermogen in de markt staan.

Specialismen en expertises

 • Futuring people

  Mobiliteit

  Mobiliseren is anticiperen. We helpen mensen van werk naar werk en duurzaam besef van eigen verantwoordelijkheid voor morgen.

  Lees meer
 • Futuring business

  Mobiliteit

  Kijken naar kansen en mogelijkheden. Altijd met één doel: zoveel mogelijk resultaat voor organisatie en medewerker.

  Lees meer
 • Interim- en Projectmanagement

  Mobiliteit

  Een interim van Smart
  komt altijd met meer.

  Lees meer
 • Sustainability

  Mobiliteit

  Een specialisme dat alle andere diensten volledig doorkruist. Futuring people gaat per definitie over duurzame inzetbaarheid.

  Lees meer
Sidebar