Smartgroup
{ }

Smart Group heeft zich vanaf 1996 met volle overgave toegelegd op de branche kinderopvang en mag zich hierin gerust specialist noemen. En dat doen we ook. Met veel plezier. We hebben inmiddels veel kinderopvangaanbieders bijgestaan. De sector – waarin vergaande politieke maatregelen niet vreemd zijn en waar de kosten blijvend een grote rol spelen – roept om aanpassingen. Heel wat organisaties in de kinderopvang staan onder druk, waar fusies en nieuwe samenwerkingen aan de orde van de dag zijn. De marktpositie is veranderd, de ‘taart’ is kleiner. En de vraag is in welke markt de kinderopvangorganisatie straks wil opereren. Want kinderopvang als dienstverlening groeit elke dag verder naar de onderwijssector toe. En dat vraagt om een visie en heldere strategische keuzes die leiden tot ombouw: Futuring business en Futuring people.

Specialismen en expertises

 • Futuring people

  Mobiliteit

  Mobiliseren is anticiperen. We helpen mensen van werk naar werk en duurzaam besef van eigen verantwoordelijkheid voor morgen.

  Lees meer
 • Futuring business

  Mobiliteit

  Kijken naar kansen en mogelijkheden. Altijd met één doel: zoveel mogelijk resultaat voor organisatie en medewerker.

  Lees meer
 • Interim- en Projectmanagement

  Mobiliteit

  Een interim van Smart
  komt altijd met meer.

  Lees meer
 • Sustainability

  Mobiliteit

  Een specialisme dat alle andere diensten volledig doorkruist. Futuring people gaat per definitie over duurzame inzetbaarheid.

  Lees meer
Sidebar