Smartgroup
{ }

Met op de achtergrond dat nauwelijks jonge leraren instromen en dus vergrijzing ontstaat; dat het primaire onderwijs nog steeds met name aantrekkelijk is voor vrouwen; dat het aantal leerlingen in de komende jaren terugloopt; dat er in MBO steeds meer studierichtingen bijkomen; dat leerlingen en hun ouders steeds mondiger worden; en dat schoolleidingen te maken hebben met oplopende kosten, samenvoegingen van scholen soms over de provinciegrenzen heen en een uitdaging hebben met de benodigde digitalisering. Tegen deze achtergrond, is voor iedereen duidelijk dat het spannend is in het onderwijs. Smart Group adviseert over fusie en samenwerking en realiseert met u managementontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en een optimale procesinrichting. We helpen met strategische keuzes en de juiste visie, omdat het gaat om de kwaliteit van het onderwijs. Futuring business en Futuring people zijn zeker een effectief wapen waarmee Smart Group uw onderwijsorganisatie kan helpen.

Ontwikkeltraject directeuren integraal IKC

Specialismen en expertises

 • Futuring people

  Mobiliteit

  Mobiliseren is anticiperen. We helpen mensen van werk naar werk en duurzaam besef van eigen verantwoordelijkheid voor morgen.

  Lees meer
 • Futuring business

  Mobiliteit

  Kijken naar kansen en mogelijkheden. Altijd met één doel: zoveel mogelijk resultaat voor organisatie en medewerker.

  Lees meer
 • Interim- en Projectmanagement

  Mobiliteit

  Een interim van Smart
  komt altijd met meer.

  Lees meer
 • Sustainability

  Mobiliteit

  Een specialisme dat alle andere diensten volledig doorkruist. Futuring people gaat per definitie over duurzame inzetbaarheid.

  Lees meer
Sidebar