Smartgroup
{ }

De financiële dienstverlening staat onder druk. De komende jaren staat de bank- en verzekeringssector verder in het teken van inkrimping door bijvoorbeeld de groeiende tendens tot digitalisering en automatisering. Veel ondersteunende diensten bevinden zich inmiddels in het buitenland. Het aantal producten en diensten in de financiële dienstverlening wordt beperkt en het aantal vestigingen gereduceerd. Banken hebben grotere buffers nodig en qua salarissen is de spanning hoog. Ook de wettelijke maatregelen van de afgelopen jaren hebben de sector behoorlijk beïnvloed. Niet zo verbazingwekkend dus, dat Smart Group zich ook hier bezighoudt met afslankingen, duurzame inzetbaarheid, kostenreductie en flexibilisering. Futuring people en Futuring business tegelijk.

Specialismen en expertises

 • Futuring people

  Mobiliteit

  Mobiliseren is anticiperen. We helpen mensen van werk naar werk en duurzaam besef van eigen verantwoordelijkheid voor morgen.

  Lees meer
 • Futuring business

  Mobiliteit

  Kijken naar kansen en mogelijkheden. Altijd met één doel: zoveel mogelijk resultaat voor organisatie en medewerker.

  Lees meer
 • Interim- en Projectmanagement

  Mobiliteit

  Een interim van Smart
  komt altijd met meer.

  Lees meer
 • Sustainability

  Mobiliteit

  Een specialisme dat alle andere diensten volledig doorkruist. Futuring people gaat per definitie over duurzame inzetbaarheid.

  Lees meer
Sidebar