Smartgroup
{ }

De zorgsector heeft als beroepsgroep veel meer dan alleen met marktschommelingen te maken. De maatschappelijke dienstverlening en het welzijnswezen – ‘organisaties met een hoge sociale verantwoordelijkheidsgraad’ – staan al jaren onder druk en dat zal de komende jaren niet anders worden. De overheid bemoeit zich er mee – en stevig ook. Daarnaast heeft de maatschappij er altijd een uitgesproken ‘publieke opinie’ over – met hoge verwachtingen en dwingende eisen. Er wordt meer innovatie verwacht en staat maatwerk hoog bovenaan het lijstje. Voor organisaties in de zorgsector helpt Smart Group niet alleen visie en de strategie te ontwikkelen. Maar we vertalen dit meteen concreet door naar de taken, de bevoegdheden van het management, de medewerkers en we vertalen die door naar de bedrijfsprocessen die daarbij nodig zijn. De herinrichting van nu naar morgen.

Specialismen en expertises

 • Futuring people

  Mobiliteit

  Mobiliseren is anticiperen. We helpen mensen van werk naar werk en duurzaam besef van eigen verantwoordelijkheid voor morgen.

  Lees meer
 • Futuring business

  Mobiliteit

  Kijken naar kansen en mogelijkheden. Altijd met één doel: zoveel mogelijk resultaat voor organisatie en medewerker.

  Lees meer
 • Interim- en Projectmanagement

  Mobiliteit

  Een interim van Smart
  komt altijd met meer.

  Lees meer
 • Sustainability

  Mobiliteit

  Een specialisme dat alle andere diensten volledig doorkruist. Futuring people gaat per definitie over duurzame inzetbaarheid.

  Lees meer
Sidebar