Terug naar blogs

Nederland / 14 april 2020

CORONA IS VAN ONS ALLEMAAL

Geplaatst door Rik Nijkamp

Deel deze blog:

Het Corona houdt ons allemaal bezig, zowel zakelijk als privé. Als Smart Group laten we ons leiden door de officiële instanties zoals de RIVM en de rijksoverheid.

Het Corona houdt ons allemaal bezig, zowel zakelijk als privé. Als Smart Group laten we ons leiden door de officiële instanties zoals de RIVM en de rijksoverheid. Op de website van het RIVM staat een heldere Q&A: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Hierbij rekeninghoudend met de meest recente berichtgeving vanuit de overheid. Zoals de meest recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland zoals afgelopen donderdagmiddag 12 maart tijdens een persconferentie nieuwe maatregelen zijn aangekondigd.

  • Iedereen in Nederland blijft thuis bij verkoudheid-, koorts- of hoestklachten en vermijdt sociaal contact.
  • Nederlanders worden opgeroepen om zo veel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden.

Bovenstaande geldt voor de collega’s van Smart maar tevens ook voor de mensen die wij begeleiden naar nieuw perspectief.

Voor ons werk in de komende weken betekent het dat we onze afspraken normaal kunnen laten doorgaan, echter online. Dat geldt ook voor de trainingen. Er zullen geen fysieke bijeenkomsten plaatsvinden. We zullen zoveel mogelijk de online middelen gebruiken omdat daarmee het contact nog beter kan worden vermeden. Op onze locaties hebben wij aanvullende maatregelen getroffen m.b.t. informatievoorziening & hygiëne voor de eigen mensen voor zover ze aanwezig moeten zijn.

Corona is van ons allemaal en het is in ons aller belang dit te stoppen. Er is Smart Group veel aan gelegen bij te dragen aan het voorkomen van een verdere verspreiding van het virus.