Futuring People Consultant (M/V)

Versterking van de organisatie zowel op het gebied van ‘mobiliteitsadviseur’ als ‘organisatie adviseur’. Zoals eerder aangegeven wil Smart Group zich op de eerste plaats versterken binnen de leeftijdscategorie 35 – 45 jaar. Deze leeftijdscategorie is zwaar ondervertegenwoordigd binnen onze organisatie. Voor de continuïteit met een Duurzaam Perspectief voor eenieder, is dit in onze ogen zeer gewenst/noodzakelijk.

Jouw Profiel:

 • HBO/Academisch geschoold, minimaal 10 ervaringsjaren op de ‘teller’.
 • Opleiding/trainingen op het gebied van: Organisatie psychologie, bedrijfs/organisatiekunde, toegepaste psychologie, HRM etc.
 • Kennis en ervaring met verschillende type organisaties en culturen, management structuren en werkprocessen.
 • Kennis en ervaring met coachen, en adviseren zowel op organisatie als individueel niveau.
 • Kennis van en ervaring met de arbeidsmarkt, branches, en een breed spectrum van functies en rollen.
 • Het (mede) kunnen ontwikkelen en geven van trainingen on/offline.
 • Het (mede) projectmatig vormgeven van middelgrote/grote projecten. Rol van projectmanager/interimmanager kunnen vervullen.

Je bent:

 • Je bent communicatief vaardig, kunt verbinding leggen op de diverse niveaus binnen een organisatie en daarbuiten.
 • Je bent nieuwsgierig/leergierig, je kunt je de producten en diensten van Smart Group binnen deze tak van sport op een korte termijn eigen maken.
 • Je bent in staat de klantvraag goed te analyseren en om te zetten naar passende adviezen, maatwerk oplossingen en/of passende producten/diensten te bieden.
 • Je onderschrijft de visie en kernwaarden van Smart Group, en draagt deze ook mee uit (kernwaarden: passie, warmte, mensgericht, klant/servicegericht, ondernemend/ resultaatgericht, innovatief/creatief, pragmatisch).

Jouw reactie:

Wij zijn eveneens benieuwd naar uw visie en ideeën omtrent vormgeving en bijdrage aan de ambities van SMART GROUP, onze opdrachtgevers en die van uzelf.

Overige informatie:

 • Salaris voor de consultant is mede afhankelijk van kennis en ervaring, uitgaande van minimaal 32 uur per week. Voor de partners op contractbasis (ZZP’er) zijn de tarieven mede afhankelijk van het niveau waarop het werk kan worden uitgevoerd, en expertise.

Voor meer informatie over SMART GROUP neemt u contact op met:

Smart secretariaat:

T 073- 657 1010

E info@smartgroup.nl

Dhr. Willem Wijnen, directeur Futuring People:

E willem.wijnen@smartgroup.nl

Dhr. Roger Lenssen, directeur Smart Group Holding:

E roger.lenssen@smartgroup.nl

reageer!

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.

Heb je interesse? Schroom niet, Reageer!

Past deze vacature niet helemaal bij jouw profiel? Wellicht komt jouw vacature op korte termijn beschikbaar. Het kan geen kwaad om alvast je gegevens aan ons toe te sturen. Zo kunnen we je als eerste benaderen zodra de vacature van jouw voorkeur beschikbaar komt.

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER