Werken bij Smart group

Werken bij Smart Group staat continu in het teken van jezelf verder ontwikkelen. Een fijne plek waar je de ruimte krijgt om mee te denken. Waar je mag leren van je fouten en waar successen samen gevierd worden. Smart Group streeft er naar om medewerkers zodanig te motiveren dat men op zoek gaat naar het beste in zichzelf. We vinden het belangrijk dat je plezier beleefd aan je werk en daar hoort vanzelfsprekend een fijne werkomgeving met een open en eerlijke cultuur bij.

Medewerker aan het woord: Minke Hensen

Ik werk bijna 10 jaar voor Smart Group. Door de jaren heen heb ik mij mogen ontwikkelen tot senior organisatieadviseur. Mijn werkgebied is de kinderopvang, onderwijs en zorg. Als vakspecialist heb ik een landelijk account. Het geeft mij voldoening om samen met mijn team van betekenis te zijn voor deze branches.

Smart Group is een broedplaats van ideeën. Dat komt omdat we met onze voeten midden in de maatschappij staan. We volgen de actuele ontwikkelingen en passen onze dienstverlening hier telkens op aan. Het maakt dat ik werk voor een bijzondere organisatie.

Ook ik heb de afgelopen jaren veel gestudeerd. Soms is dat best druk. Maar het zorgt er wel voor dat ik nog méér voor onze klanten kan betekenen. Smart Group is warme organisatie. Soms een tikkeltje eigenwijs. Soms een beetje dwars. Maar bovenalles ben ik er graag werkzaam.

Medewerker aan het woord: Mary van der sangen

Inmiddels werk ik al meer dan 30 jaar voor Smart Group. Dus bijna vanaf het begin. Geen dag is hetzelfde. En soms kan het best eens hectisch zijn. Het bedrijfsbureau is zo’n beetje de boei die rustig meedeint op de drukte in de organisatie en waar iedereen zijn houvast weer vindt. Het terugbrengen van rust, dat is waar ik mijn voldoening uit haal.

Binnen Smart Group ben ik verantwoordelijk voor de secretariele ondersteuning van de directie en de ontvangst van onze gasten. Een job waar ik veel contact onderhoud met mensen. Ik ontvang ze met veel empathie en warmte. Dat draagt bij aan het huiselijke karakter van Smart Group. Gewoon en authentiek, zodanig dat het bijna bijzonder is.

In 30 jaar verandert er natuurlijk veel. Zowel binnen onze organisatie als om ons heen. Dat vraagt om aanpassingsvermogen. Met regelmaat heb ik mij nieuwe vaardigheden eigen gemaakt om zo mijn competenties te verruimen. Ontwikkelen noemen we dat bij Smart Group. Ik vind het fijn dat ik altijd de ruimte heb mogen krijgen om mijzelf verder te ontplooien.

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.

Heb je interesse? Schroom niet, Reageer!

Past deze vacature niet helemaal bij jouw profiel? Wellicht komt jouw vacature op korte termijn beschikbaar. Het kan geen kwaad om alvast je gegevens aan ons toe te sturen. Zo kunnen we je als eerste benaderen zodra de vacature van jouw voorkeur beschikbaar komt.

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER