Loading...
Nieuwsbrieven2022-05-03T03:51:32+00:00

Bij Smart Group draait alles om ontwikkelen. De actualiteit volgen. Voortdurend om je heen kijken wat er in je omgeving gebeurt. Alleen dan kun je tijdig inspelen op de veranderingen in de markt. We noemen dat dansen op het ritme van de tijd. Om onze partners hierbij te helpen brengen we met regelmaat een nieuwsbrief uit. De edities van de afgelopen tijd kun je hier nog een keertje nalezen. Wees welkom om je onderaan deze pagina ook in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

8.6

Zo tevreden zijn onze klanten

Tja. Wij kunnen natuurlijk wel vermelden dat we zeer bescheiden zijn en schouderklopjes voor onszelf het liefst vermijden. Maar die beoordeling van onze klanten liegt er niet om. Het waarom en het hoe, lees je in de blog.

Meer over ons

Natuurlijk zit je met vragen. Stel ze aan ons.

Jeetje. Hoeveel jaren ervaring staan hieronder bij elkaar? En vooral ook, ervaring in zeer veel verschillende branches. Bij grote en kleinere organisaties hebben zij al flink wat adviezen meegegeven. Echt heel veel, trouwens. Ervaring in de meest uiteenlopende situaties, kan je je waarschijnlijk ook wel voorstellen. Hoe is de situatie bij jou als werkgever of ondernemer? Heb je de goede weg gevonden? Vertel het ons.

Recente blogs

Ga naar de blogs

“WIE STOPT MET ONTWIKKELEN, STOPT MET HET CREËREN VAN DUURZAAM PERSPECTIEF”

KNIKKER

“WIE STOPT MET ONTWIKKELEN, STOPT MET HET CREËREN VAN DUURZAAM PERSPECTIEF”

KNIKKER
Ga naar de bovenkant