Terug naar blogs

Vught / 31 maart 2020

ONTMOET ORGANISATIEADVISEUR ALEX HOFSTRA

Geplaatst door Rik Nijkamp

Deel deze blog:

Van elektricien tot hoofd bedrijfsbureau, lijnmanager in de automotive industrie, inkoper bij een tapijtproducent en businessprocesanalist bij een internationaal technologisch bedrijf. In zijn eigen loopbaan pakte Alex Hofstra alles aan. Ondertussen bleef hij zich ontwikkelen, onder andere met een masterstudie bedrijfskunde en diverse IT- en Lean Six Sigma trainingen.

Duizendpoot die mensen in beweging brengt

Van elektricien tot hoofd bedrijfsbureau, lijnmanager in de automotive industrie, inkoper bij een tapijtproducent en businessprocesanalist bij een internationaal technologisch bedrijf. In zijn eigen loopbaan pakte Alex Hofstra alles aan. Ondertussen bleef hij zich ontwikkelen, onder andere met een masterstudie bedrijfskunde en diverse IT- en Lean Six Sigma trainingen. Als organisatieadviseur is hij dan ook in elke organisatie snel thuis in de materie. “Ik opereer meestal op het snijvlak van processen en ICT, maar altijd met het oog op de bal: de mensen die ermee moeten werken.”

Lees verder over wanneer Alex in beeld komt, wat zijn aanpak bijzonder maakt en wat hij doet om mens & organisatie concreet verder te helpen.

Download