Wendbare werknemers brengen de organisatie naar een hoger level

Smart Group streeft altijd naar het hoogste scenario dat je kunt bereiken: ‘Onafhankelijk zijn binnen afhankelijkheid’. Simpeler gezegd: een werknemer zou eigenlijk altijd zelf verantwoordelijk moeten zijn voor zijn eigen waarde voor de organisatie. Hij of zij moet onafhankelijk kunnen werken. Weliswaar binnen de kaders van de organisatie, maar altijd in staat zijn om eigen perspectief te creëren. Voor de werkgever van groot belang. Want deze opstelling zorgt ervoor dat je binnen de organisatie de meest wendbare werknemers in huis hebt die je maar kunt bedenken. Daarmee breng je gezamenlijk de organisatie naar een hoger level en werk je continu aan duurzaam perspectief. Voor beide partijen.

ROGER LENSSEN over individuele ontwikkeling

Als werkgever moet je daar natuurlijk wel de juiste condities voor scheppen. Goeie werkgevers stimuleren de ontwikkeling en de groei van haar mensen. Smart Group helpt werkgevers om de juiste arbeidsmobiliteit te creëren. Ruimte. Flexibele condities. Loopbaan ondersteuning. Trainingen. Coaching. Zijn ze inzetbaar op verschillende disciplines? Wordt kennis en ervaring gestructureerd uitgewisseld? Werk dagelijks aan de ontwikkeling van je medewerkers. Stimuleer de initiatieven die ze nemen en communiceer daarbij voortdurend met ze. Met de juiste arbeidsmobiliteit hou je je organisatie gezond. We nemen graag, samen met jou, de mogelijkheden door.

Loopbaanscan

Smart Group is gespecialiseerd in het leveren van op maat gesneden loopbaanscans waarbij het persoonlijke contact hoog in het vaandel staat. Op verschillende niveaus. Van directeur tot stafmedewerker.

Ondernemersscan

De ondernemersscan is erop gericht om samen te bekijken in hoeverre je de basiskwaliteiten in zekere mate bezit en hoe je ontwikkeling eruit moet zien op de reis van droom naar werkelijkheid.

Loopbaan in eigen hand

Op basis van een aantal tests en het werkboek loopbaanbegeleiding wordt je geholpen om een concreet actieplan te maken waardoor je zelf de regie voert over je eigen loopbaan.

Meer lezen over arbeidsmobiliteit?

Ik help u graag verder

“WIE STOPT MET ONTWIKKELEN, STOPT MET HET CREËREN VAN DUURZAAM PERSPECTIEF”

KNIKKER

“WIE STOPT MET ONTWIKKELEN, STOPT MET HET CREËREN VAN DUURZAAM PERSPECTIEF”

KNIKKER