Organisatie Adviseur (M/V)

Versterking van de organisatie op het gebied van organisatieadvies. Zoals eerder aangegeven wil Smart Group zich op de eerste plaats versterken binnen de leeftijdscategorie 35 – 45 jaar. Deze leeftijdscategorie is zwaar ondervertegenwoordigd binnen onze organisatie. Voor de continuïteit met een Duurzaam Perspectief voor eenieder, is dit in onze ogen zeer gewenst/noodzakelijk.

Jouw Profiel:

 • Opleiding: Voorkeur Academisch niveau: Economie/marketing, change management, bedrijf/organisatiekunde, organisatiepsychologie, sustainability, business administration, corporate culture.
 • Kennis en ervaringen met verandering en ontwikkelingsprocessen in organisaties.
 • Kennis en ervaring met management en medewerker ontwikkelingstrajecten.
 • Kennis van en ervaring met diverse branches o.a.: industrie, zakelijke dienstverlening, KOV/onderwijs, zorg.
 • Het ontwikkelen en geven van trainingen on/offline.
 • Het (mede) projectmatig vormgeven van middelgrote en grote projecten.
 • De vraag van de klant kunnen omzetten naar adequate oplossingen . Gesprekspartner zijn voor de klant en/of management en/of medewerkers binnen de organisatie.

Je bent:

 • Je bent in staat om je de Smart Group producten en diensten snel eigen te maken op het gebied van veranderingstrajecten in de meest brede zin, het ontwikkelen van organisaties, het creëren van intern ondernemerschap in organisaties, en het begeleiden van (ex) medewerkers die een eigen onderneming willen starten.
 • Je bent communicatief vaardig, kunt verbinding leggen op de diverse niveaus binnen een organisatie en daarbuiten.
 • Je bent nieuwsgierig/leergierig, je kunt je de producten en diensten van Smart Group binnen deze tak van sport op een korte termijn eigen maken.
 • Je bent in staat de klantvraag goed te analyseren en om te zetten naar passende adviezen, maatwerk oplossingen en/of passende producten/diensten te bieden.
 • Je onderschrijft de visie en kernwaarden van Smart Group, en draagt deze ook mee uit (kernwaarden: passie, warmte, mensgericht, klant/servicegericht, ondernemend/ resultaatgericht, innovatief/creatief, pragmatisch).
 • Je bent er voor de klant van visie/strategie tot en met implementatie.

Jouw reactie:

Wij zijn eveneens benieuwd naar uw visie en ideeën omtrent vormgeving en bijdrage aan de ambities van SMART GROUP, onze opdrachtgevers en die van uzelf.

Overige informatie:

 • Salaris voor de consultant is mede afhankelijk van kennis en ervaring, uitgaande van minimaal 32 uur per week. Voor de partners op contractbasis (ZZP’er) zijn de tarieven mede afhankelijk van het niveau waarop het werk kan worden uitgevoerd, en expertise.

Voor meer informatie over SMART GROUP neemt u contact op met:

Smart secretariaat:

T 073- 657 1010

E info@smartgroup.nl

Dhr. Willem Wijnen, directeur Futuring People:

E willem.wijnen@smartgroup.nl

Dhr. Roger Lenssen, directeur Smart Group Holding:

E roger.lenssen@smartgroup.nl

reageer!

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.

Heb je interesse? Schroom niet, Reageer!

Past deze vacature niet helemaal bij jouw profiel? Wellicht komt jouw vacature op korte termijn beschikbaar. Het kan geen kwaad om alvast je gegevens aan ons toe te sturen. Zo kunnen we je als eerste benaderen zodra de vacature van jouw voorkeur beschikbaar komt.

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER