Heeft jouw organisatie de kennis, de kracht en de wendbaarheid?

Wat voor werknemers geldt, is ook voor de organisatie van toepassing. Als deze in staat is om adequaat te reageren op de marktontwikkelingen is een organisatie onafhankelijk. Adequaat reageren, lukt alleen als een organisatie flexibel is. Wat de uitdagingen van je organisatie ook zijn: meer winst maken, sneller kunnen inspelen op de markt, de continue balans houden tussen overheadkosten en het aantal mensen die het moeten verdienen. Het draait ook hier weer om perspectief. Heeft jouw organisatie de kennis, de kracht en de wendbaarheid om dag in dag uit de soms ruwe deining van de economische golfbewegingen te trotseren? Kun je een strakke koers varen? Of is het regelmatig alle hens aan dek?

Willem wijnen over organisatieontwikkeling en turn around trajecten

Smart Group helpt organisaties om dagelijks bruggen te kunnen bouwen. Bruggen bouwen om mensen mee te krijgen; mensen die je nodig hebt voor de organisatie, je medewerkers, en de mensen die jouw product of dienst zouden willen kopen, je klanten. Sta je met je organisatie klaar om direct te anticiperen op marktontwikkelingen die je ziet aankomen? Zijn je mensen voortdurend in beweging om die snelle acties te kunnen doen? Om meteen te kunnen schakelen. Denk even aan de tennisser die op de baseline staat te huppelen op het moment dat de tegenstander serveert. Dit is getraind zodat de speler vanuit beweging sneller kan kiezen of deze naar links of naar rechts moet. Smart Group kijkt bij ondernemers mee of er genoeg beweging in de organisatie zit. Vraag ons wat organisatieontwikkeling voor je kan betekenen.

Duurzaam perspectief

Smart Group start met onderzoek als basis. Vanuit de analyse worden conclusies getrokken om te komen tot aanbevelingen en samen met het management tot resultaatgerichte actie en implementatie.

Management-ontwikkeling

Management van duurzaam perspectief. Smart Group heeft een rijke ervaring in het ontwikkelen van de organisatie, samen met het management van de organisatie. Te denken valt aan onder andere komen tot visie, vertalen naar de diverse processen, functies en rollen in een organisatie. Functies en rollen in organisatie en een succesvolle implementatie.

ontwikkelen van ondernemend talent

Smart Group is er trots op dat we waarde toevoegen aan een breed scala van ondernemingen via onze zelfontwikkelde methodieken. Op deze manier hebben we een bijdrage mogen leveren aan onder andere product- en marktontwikkelingen, cultuuraanpassingen en het creëren van nieuw perspectief. Voor organisatie, markt en medewerkers.

Meer lezen over organisatieadvies & ontwikkeling?

Ik help u graag verder

“WIE STOPT MET ONTWIKKELEN, STOPT MET HET CREËREN VAN DUURZAAM PERSPECTIEF”

KNIKKER

“WIE STOPT MET ONTWIKKELEN, STOPT MET HET CREËREN VAN DUURZAAM PERSPECTIEF”

KNIKKER