Wat doet Smart Group?

Smart Group helpt organisaties om de balans te optimaliseren tussen het ontwikkelen van de organisatie en het ontwikkelen van het individu, om zo klaar te staan voor morgen.

Smart Group is een professioneel adviesbureau dat zich richt op het ondersteunen van lokale en regionale MKB-organisaties, alsook multinationals in diverse sectoren, zoals de industrie, zorg, onderwijs en kinderopvang. Met meer dan dertig jaar ervaring hebben wij bewezen organisaties te kunnen helpen bij het creëren van duurzaam perspectief. Dit realiseren wij door de juiste omstandigheden te scheppen voor lerende organisaties, waarbij we zelfsturing, zingeving, creativiteit, plezier en passie inzetten als belangrijke ingrediënten voor de maximale persoonlijke ontplooiing van medewerkers en het optimaal ontwikkelen van hun talenten.

Onze focus ligt op het realiseren van duurzame organisatieverandering, waarbij wij ons richten op het continu vernieuwen van mens en organisatie, zodat zij klaar zijn voor de toekomst. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van organisatieontwikkeling en -verandering, zijn wij de ideale partner voor organisaties die zich willen blijven ontwikkelen en klaar willen zijn voor de toekomst.

0 Jaar
ervaring in duurzaam perspectief
0
Organisaties ondersteunt bij hun ontwikkeling
0k+
Kandidaten naar duurzaam perspectief begeleidt
0
Gemiddeld tevredenheidscijfer per traject

1800

Bedrijven geholpen

Voor zowel werkgevers als werknemers geldt in principe hetzelfde: als alles stil lijkt te staan, is het tijd om in beweging te komen. Bij beide partijen zorgen we ervoor dat het vertrouwen terugkomt, door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. We sparren, stimuleren en motiveren. Door mensen te helpen, kunnen we hen helpen een nieuwe koers uit te zetten. We begeleiden werkgevers op de markt en werknemers op hun carrièrepad. Smart Group is bekend om de persoonlijke begeleiding van werknemers in de leeftijdsgroep van 45+. Dit is één van de redenen waarom we een hoog klanttevredenheidscijfer behalen.

We hebben niet alleen bedrijven geholpen, maar ook bijna 30.000 medewerkers een nieuw toekomstperspectief gegeven. Dat dwarsdenken, dat doen we al een tijdje. In ruim 30 jaar hebben we honderden organisaties geholpen om nieuw perspectief te vinden voor de jaren die volgden. We bieden perspectief voor de organisatie, de werkgever en de werknemer. We helpen werkgevers om slimmer te anticiperen op de toekomst. Werknemers die de organisatie moeten verlaten, begeleiden we bij het vinden van een nieuwe fase in hun loopbaan.

Wat maakt ons bijzonder?

Inmiddels hebben wij meer dan dertig jaar ervaring in organisatieadvies, waarbij kwaliteit en snelheid centraal staan. Onze ervaring heeft ons geleerd dat geen enkel vraagstuk hetzelfde is. Met ons uitgebreide portfolio aan op de praktijk afgestemde producten, is Smart Group in staat om voor elk vraagstuk een op maat gemaakte oplossing te leveren.

Smart Group beschikt over een breed productportfolio, waardoor we altijd maatwerk kunnen leveren. We bieden oplossingen in de vorm die bij jouw vraag past, van advisering tot implementatie, en van training en opleiding tot persoonlijke begeleiding of interimdiensten.

Team

Willy Brands
Willy Brands Ondernemerscoach
Lucien Lenssen MBA
Lucien Lenssen MBASenior Organisatieadviseur
Dr. Saskia van Stroe
Dr. Saskia van StroeSenior Organisatieadviseur
Jacqueline Gielen
Jacqueline GielenSenior Mobiliteitsadviseur
Geert Belgers
Geert BelgersSenior Mobiliteitsadviseur
Drs. Martin Verweij
Drs. Martin VerweijOndernemerscoach
Nathalie Kamphuis
Nathalie KamphuisSenior Mobiliteitsadviseur
Otman Kentou
Otman KentouSenior Mobiliteitsadviseur
Claire Mooren
Claire MoorenSenior Mobiliteitsadviseur
Jan Zijl
Jan ZijlSenior Mobiliteitsadviseur
Marian Boers
Marian Boers Office Manager
Miranda Froon
Miranda FroonFinance Manager
Roger Lenssen CMC
Roger Lenssen CMCEigenaar/Oprichter
Willem Wijnen CMC
Willem Wijnen CMCVerandermanager/Organisatiecoach

“De lange adem, wint het van het korte gehijg