Meebewegen op het ritme van de tijd!

Ups en downs in de economie. Het zijn de golfbewegingen die horen bij een markt-gestuurde maatschappij. Bij Smart Group helpen wij zowel werkgevers als werknemers om zich te wapenen. Mee te bewegen met de golven. Wij leren organisaties en mensen hoe ze duurzaam perspectief kunnen vormen. Waardoor ze mindere tijden kunnen overwinnen.

Niet achteromkijken maar vooruit. Net als een surfer op de golven. Waar ga je naartoe met je organisatie? Heb je de goede weg gevonden? We sparren met werkgevers. Begeleiden werknemers. We staan naast je, zodat je niet bij de pakken neer hoeft te zitten, maar actie kunt ondernemen. Wij willen heel graag dat je gaat dansen op het ritme van de tijd. Dat je wendbaar wordt. Zo worden we allemaal ‘smart people’.

1800
bedrijven geholpen

Niet alleen bedrijven maar ook bijna 30.000 medewerkers hebben wij nieuw toekomstperspectief gegeven. Dat dwarsdenken, dat doen we al een tijdje. In ruim 30 jaar hebben we honderden organisaties geholpen met het vinden van nieuw perspectief voor de jaren die volgden. Perspectief voor de organisatie, de werkgever. En perspectief voor de werknemer. Werkgevers helpen we om slimmer te anticiperen op de toekomst. Werknemers die de organisatie moeten verlaten, staan we bij en begeleiden ze in de nieuwe fase van hun loopbaan.

Voor werkgever en werknemer geldt in principe hetzelfde: Als alles stilstaat, moet jij gaan bewegen. Bij beiden brengen we het vertrouwen terug. Omdat we goed luisteren. En de juiste vragen stellen. We sparren, stimuleren, motiveren. Door ze te helpen, leren ze een nieuwe koers uit te zetten. Door ze te begeleiden, kunnen ze weer actie ondernemen. De werkgever op de markt. De werknemer op zijn of haar carrièrepad. Smart Group staat bekend om de persoonlijke begeleiding van werknemers in de leeftijdsgroep van 45+. Het is één van de redenen waarom wij zo’n hoog klanttevredenheidscijfer scoren.

Waar we worden ingeschakeld

Smart Group werkt voor profit en not-for-profit organisaties die regionaal, landelijk of internationaal opereren. Hieronder de sectoren waar je onze collega’s regelmatig kunt aantreffen.

Logistiek
Industrie
Onderwijs
Energie
Kinderopvang
Zorg & welzijn
Zakelijke dienstverlening
Overheid
Overig

Waar we ervaring in hebben

Omdat we zowel werkgevers helpen, als werknemers begeleiden, heeft Smart Group echt een berg aan hulptrajecten opgestapeld. Een selectie zie je hier.

Visie ontwikkeling
Outplacement
Ondernemer­schap
Organisatie ontwikkeling
Management development
Assessments
Reorganisaties
Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaan ontwikkeling

Wat we toepassen

Tijdens de trajecten waarin we werkgevers en werknemers bijstaan, gebruiken we doordachte middelen en methodes. De meeste zelf ontwikkeld in de afgelopen jaren.

Coaching
Implementatie
Trainingen
Ontwikkeling ondernemers­schap
Workshops
Adviseren
Interim
Opleidingen
Persoonlijke begeleiding

Wie ons inschakelt

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers en niet alleen op de grote organisaties. Juist ook de MKB+ bedrijven tonen lef om aan te pakken wanneer het nodig is.

Rabobank
Magenta Zorg
Wijzer in Opvang & Onderwijs
KPN
For Farmers Group
Woningstichting Eindhoven
DHL
Brink Industrial
NU'91

Wil jij met je organisatie ook anticiperen op de toekomst?
Wendbaar worden?