Senior organisatieadviseur (M/V)

Smart Group, gevestigd in Vught, is een adviesbureau dat meer dan 30 jaar succesvol opdrachtgevers inspireert en ondersteunt bij het realiseren van een duurzaam perspectief van hun organisatie en haar medewerkers. Smart Group ‘futuring business’ adviseert organisaties bij strategische vraagstukken, ondersteunt hen bij het maken van keuzes en helpt bij het implementeren daarvan. Het terugbrengen van ondernemerschap, passie, creativiteit en mobiliteit zijn daarbij sleutelwoorden om duurzame resultaten te realiseren. Ter versterking van ons team zijn wij dan ook op zoek naar een junior organisatie adviseur, een verandermanager met commerciële bevlogenheid.

In feite kunnen we stellen dat het voortdurend ontwikkelen van organisatie en de mensen daarbinnen onze core business is. Het is dan ook niet vreemd dat we vanaf 1990 continu gevraagd zijn in de markt om onze kennis en ervaringen m.b.t. de ombouw, afbouw en opbouw van organisaties of organisatie onderdelen, te delen en in te zetten. Het ontwikkelen van onze eigen medewerkers en contractanten (ZZP’ers)
heeft onze voortdurende aandacht. Dat komt niet alleen jou als persoon ten goede maar ook Smart Group zelf en bovenal onze klanten. Het is mede daarom dat we ons team willen versterken met een junior, die
de ambitie heeft het vak van organisatieadviseur, zowel in de diepte als ook in de breedte, professioneel vorm te willen geven. Een leven lang leren staat voor Smart Group vanaf de start van onze organisatie hoog in ons vaandel

Je bent:

Een academisch geschoolde persoon met reeds enige jaren werk ervaring in de industrie, zakelijke dienstverlening of welke branche dan ook.

Hij of zij is nieuwsgierig en wil graag het naadje van de kous weten. Het geeft je energie om vanuit veranderkundige expertise organisaties te helpen duurzame resultaten te realiseren.

Je bent innovatief, creatief en weet vanuit verschillende perspectieven naar een adviesvraag te kijken. Je beweegt je gemakkelijk op alle niveaus in organisaties en bent gericht op samenwerken en ontwikkelen.

Je weet echter ook dat je over een aantal jaren, de mooiste opdrachten voortkomen uit eigen inspanningen in de markt. Je wil graag een top professional worden, een doorzetter die de verantwoordelijkheid neemt om op het juiste moment de juiste focus in je werk aan te brengen.

 

wat breng je mee:

 • Een afgeronde academische opleiding op het vlak van bedrijfskunde of arbeids- en organisatiepsychologie, communicatie/marketing of
  anderszins.
 • Minimaal een aantal jaren werkervaring in bijvoorbeeld,
  industriezakelijke dienstverlening, onderwijs, kinderopvang of zorg.
 • De wil om zich te blijven ontwikkelen.
 • Nieuwsgierig om achter de ‘waarheid’ te komen, innovatief, ondernemend
 • Ervaring willen opdoen in een zo breed mogelijk werkterrein
  om van daaruit mogelijke specialisaties te ontwikkelen

Smart Group gaat ervan uit dat we samen met jou, een bijdrage gaan leveren om je professionaliteit te vergroten. In principe gaan we ervan uit dat een dienstverband de beste conditie hiertoe kan
zijn. Salariëring is mede afhankelijk van niveau opleiding, en werkervaring. Ben je geïnteresseerd, laat het ons weten.

 

Jouw reactie:

 

Voor meer informatie over SMART GROUP kunt u contact opnemen met dhr. R.A.A. Lenssen op telefoonnummer
T 073 – 657 10 10.

U kunt uw sollicitatiebrief met C.V. binnen 14 dagen digitaal versturen aan roger.lenssen@smartgroup.nl

reageer!

Competentieprofiel senior organisatieadviseur              (Junior als afgeleide van)

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.

Heb je interesse? Schroom niet, Reageer!

Past deze vacature niet helemaal bij jouw profiel? Wellicht komt jouw vacature op korte termijn beschikbaar. Het kan geen kwaad om alvast je gegevens aan ons toe te sturen. Zo kunnen we je als eerste benaderen zodra de vacature van jouw voorkeur beschikbaar komt.

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER