Smart Group & SMRT.BIO

Loopbaan in eigen hand

Loopbaan in eigen hand

Powered by Smrt.bio

Zelf sturen op je loopbaan is verstandig, zeker in deze arbeidsmarkt. Je passie en ambitie in kaart brengen helpt daar enorm bij.

Door te ontdekken waar je kracht ligt zet je succesvol een volgende loopbaanstap of investeer je gericht in een studie. Je neemt zo jouw loopbaan in eigen hand.

Smart Group kan je hier bij helpen met onze Smrt.bio-meting . In dit assessment wordt gebruik gemaakt van 3 testen, een Passietest, Krachttest en Wendbaarheidstest. Samen geven ze een beeld van jou als persoon en zorgen ervoor dat je tot zelfreflectie komt. Om jezelf nog beter te leren kennen. Hiermee kun je een visie ontwikkelen op je loopbaan. Wij maken dan een gepersonaliseerd rapport voor jou en welke stappen je kunt nemen voor de toekomst.

Hoe werkt het?

  • Meldt je aan op jouw loopbaanontwikkelingsplatform en kies voor “loopbaan in eigen hand” of “assessment”
  • We nemen contact met je op om een eerste afspraak te maken.
  • Wij sturen jouw de login-gegevens toe voor het maken van je assessment inclusief een handleiding van ons SMRT.Bio product en vragen je een intakeformulier in te vullen.
  • Je maakt alle drie de testen, dit kost je ongeveer een uur tot 2 uur van je tijd.
  • Nadat je de testen hebt gemaakt, analyseert de Smart loopbaancoach deze digitale intake en bespreekt het samen met jou. In onderling overleg maken jullie samen de keuze voor een vervolgtraject indien nodig
  • Julie sluiten het traject af met een plan van aanpak voor je verdere carrière.
  • Na 2 weken is er een follow-up call om te vragen of alles duidelijk is en of er eventueel behoefte is aan extra begeleiding.

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.