Wat doet Smart Group?

Smart Group helpt organisaties om de balans te optimaliseren tussen het ontwikkelen van de organisatie en het ontwikkelen van het individu, om zo klaar te staan voor morgen.

Smart Group is een professioneel adviesbureau dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van MKB-organisaties, multinationals. We werken in diverse sectoren zoals de industrie, zorg, onderwijs en kinderopvang. Met meer dan 33 jaar ervaring hebben wij bewezen organisaties te kunnen helpen bij het creëren van duurzaam perspectief. Wij streven naar lerende organisaties. Waarbij we zelfsturing, zingeving, creativiteit, plezier en passie inzetten als belangrijke ingrediënten voor de maximale persoonlijke ontplooiing van medewerkers en het optimaal ontwikkelen van hun talenten.

Onze focus ligt op duurzame organisatieverandering, waarbij we ons richten op het continu vernieuwen van mens en organisatie. Zodat zij klaar zijn voor de toekomst. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van organisatieontwikkeling en -verandering, zijn wij de ideale partner voor organisaties. Die zich willen blijven ontwikkelen en toekomstbestendig willen zijn.

1800

Bedrijven geholpen

Voor werkgevers en werknemers is het belangrijk om in beweging te blijven, ook als het lijkt alsof alles stil staat. Bij Smart Group luisteren we goed en stellen we de juiste vragen om het vertrouwen terug te brengen. We stimuleren en motiveren zodat mensen een nieuwe koers kunnen uitzetten. Werkgevers helpen we op de markt en werknemers begeleiden we op hun carrièrepad. Onze persoonlijke begeleiding van werknemers van 45+ jaar is een belangrijke reden waarom we een hoog klanttevredenheidscijfer behalen.

Sinds onze oprichting hebben we honderden organisaties geholpen om nieuw perspectief te vinden voor de toekomst. We hebben ook bijna 30.000 medewerkers begeleid bij het vinden van een nieuwe fase in hun loopbaan. Bij Smart Group denken we buiten de gebaande paden en bieden we perspectief voor werkgevers én werknemers. We helpen werkgevers om slimmer te anticiperen op de toekomst en werknemers om een nieuwe fase in hun loopbaan te vinden.

Wat maakt ons bijzonder?

Met meer dan dertig jaar ervaring in organisatieadvies is Smart Group dé partner die kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij begrijpen als geen ander dat elk vraagstuk uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen met ons uitgebreide en praktijkgerichte productportfolio.

Bij Smart Group hebben we een breed scala aan producten die op jouw specifieke vraag afgestemd kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar advisering, implementatie, training en opleiding, persoonlijke begeleiding of interimdiensten, wij hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Team

Nathalie Kamphuis
Nathalie KamphuisSenior Mobiliteitsadviseur
Jan Zijl
Jan ZijlSenior Mobiliteitsadviseur
Dr. Saskia van Stroe
Dr. Saskia van StroeSenior Organisatieadviseur
Claire Mooren
Claire MoorenSenior Mobiliteitsadviseur
Geert Belgers
Geert BelgersSenior Mobiliteitsadviseur
Drs. Martin Verweij
Drs. Martin VerweijOndernemerscoach
Willy Brands
Willy Brands Ondernemerscoach
Otman Kentou
Otman KentouSenior Mobiliteitsadviseur
Jacqueline Gielen
Jacqueline GielenSenior Mobiliteitsadviseur
Lucien Lenssen MBA
Lucien Lenssen MBASenior Organisatieadviseur
Marian Boers
Marian Boers Office Manager
Miranda Froon
Miranda FroonFinance Manager
Roger Lenssen CMC
Roger Lenssen CMCEigenaar/Oprichter
Willem Wijnen CMC
Willem Wijnen CMCVerandermanager/Organisatiecoach

“De lange adem, wint het van het korte gehijg