Smart Group (locatie hoofdkantoor)
Helvoirtseweg 187
5263 ED Vught
T  073 – 657 10 10
F  073 – 657 11 27
E  info@smartgroup.nl

Met de auto
Vanuit Utrecht
U volgt de A2 richting Maastricht/Eindhoven. Bij Den Bosch rechts aanhouden en de A65 nemen richting Tilburg De A65 ca. 2 km volgen onder een (spoor)viaduct door en bij de eerste stoplichten linksaf naar Vught. Direct in de bocht weer rechts af de parallelweg op. Het pand van Smart Group is het derde pand aan uw linkerzijde.

Vanuit Eindhoven
U volgt de A2 richting ’s Hertogenbosch/Utrecht. De afslag Vught op de snelweg negeren en de
volgende afslag Tilburg (A65) nemen. Bij het tweede stoplicht linksaf en uw weg richting Tilburg blijven
vervolgen, u komt nu op de snelweg A65 richting Tilburg. De A65 ca. 1 km volgen onder een (spoor)viaduct door en bij de eerste stoplichten linksaf naar Vught. Direct in de bocht weer rechts af de parallelweg op. Het pand van Smart Group is het derde pand aan uw linkerzijde.

Vanuit Tilburg
De N65 richting ’s Hertogenbosch/Vught volgen. Bij verkeerslichten in Vught rechts afslaan en vervolgens in de bocht direct weer rechts de parallelweg op. Het kantoor van Smart Group is het derde pand aan uw linkerhand.

Met het openbaar vervoer
Het is mogelijk met het openbaar vervoer naar Vught te reizen. Het treinstation is 3 minuten vanaf Smart .

Parkeren
U kunt uw auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeervakken, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Mijn locatie
Bereken route

Smart Group (locatie Houten)
Randhoeve 221, 1e etage
3995 GA Houten
T  030 – 263 21 10
smarthouten@smartgroup.nl

Met het openbaar vervoer:
Vanaf het Centraal station te Utrecht neemt u de stoptrein richting Geldermalsen/Den Bosch/ of Tiel naar station Houten.
Komend uit de richting Tiel/Den Bosch/Geldermalsen neemt u de stoptrein richting Utrecht naar station Houten.

Algemeen: Vanaf het perron van het station Houten neemt u de trap naar beneden. Daar verlaat u het station aan de kant van de Xenos en het gemeentehuis. U neemt de eerste rechts, eerste rechts en dan de tweede links de Randhoeve op. Het derde gebouw is Randhoeve 221. Het kantoor van Smart Group vindt u op de eerste etage. Het is ca. 5 minuten lopen, 400 meter.

Met de auto vanuit de richtingen:
Amsterdam, Den Haag en Rotterdam rijdt u richting Arnhem via de A12. Voorbij verkeersplein Oudenrijn neemt u de afslag Houten.
Arnhem (A12) neemt u ter hoogte van knooppunt Lunetten de afslag Breda (A27). Op de A27 neemt u de afslag Houten.
Den Bosch neemt u op de A2 de afslag Hagestein/Utrecht/Almere (A27). Op de A27 neemt u afslag Houten.
Breda neemt u op de A27 de afslag Houten.
Amersfoort/Hilversum gaat u richting Breda (A27) via knooppunt Lunetten. Op de A27 neemt u de afslag Houten.

Algemeen: U volgt de borden ‘Houten’ tot de rondweg. Bij T-splitsing gaat u links de Rondweg op. Na 5,4 km op de Rondweg rechts afslaan naar De Hoeve. Op de Hoeve na 96 m links afslaan naar de Randhoeve. Op de Randhoeve links afslaan naar de Randhoeve 221.

Parkeren: is gratis en kan op de parkeerplaats achter ons pand of in de woonwijk.

Mijn locatie
Bereken route

Smart Group Noord (locatie Leeuwarden)
Zuiderplein 4-6
8911 AJ Leeuwarden
T  058 – 585 81 40
smartnoord@smartgroup.nl

Met de auto
Vanuit Groningen/Drachten
U volgt de N31 richting Leeuwarden en neemt afslag Leeuwarden Oost. Aan het einde van de uitvoegstrook slaat u rechtsaf richting Leeuwarden. Bij de eerste stoplichten rechtdoor. Bij tweede stoplichten linksaf (Aldlânsdyk) richting centrum. Bij tweede stoplichten rechtsaf Oostergoweg).  Alsmaar rechtdoor tot flauwe bocht naar links (u bent dan net over het spoor gereden).

Om te parkeren volg borden ‘De Klanderij’ (al na 400 m. rechts is de afslag).
Rechtdoor tot de stoplichten. U bevindt zich nu op het Zuiderplein en ziet de voorzijde van ons kantoor. Smart Group bevindt zich in het gebouw van Moar!. Ingang bevindt zich rechts naast het glazen torentje. Voor kort parkeren of parkeren op afspraak rijd bij de stoplichten rechtdoor. Neem hierna de eerste afslag rechts (Baljéestraat). Na 200 m rechts is een afgesloten parkeerterrein (alleen toegankelijk op afspraak). Kort parkeren mogelijk in deze straat of langs de Willemskade.

Vanuit Heerenveen
U volgt de A32 richting Leeuwarden. Bij de stoplichten van Goutum (naast u bevindt zich een MC Donalds) rijdt u rechtdoor. Houd rechts aan en volg de borden Centrum (rechtsaf) Sla direct daarna bij de volgende stoplichten linksaf (Oostergoweg). Alsmaar rechtdoor tot flauwe bocht naar links (u bent dan net over het spoor gereden).

Om te parkeren volg borden ‘ De Klanderij’ (al na 400 m. afslag rechts is van de parkeergarage).
Rechtdoor tot de stoplichten. U bevindt zich nu op het Zuiderplein en ziet de voorzijde van ons kantoor. Smart Group bevindt zich in het gebouw van Moar!. Ingang bevindt zich rechts naast het glazen torentje. Voor kort parkeren of parkeren op afspraak rijd bij de stoplichten rechtdoor. Neem hierna de eerste afslag rechts (Baljéestraat). Na 200 m rechts is een afgesloten parkeerterrein (alleen toegankelijk op afspraak). Kort parkeren mogelijk in deze straat of langs de Willemskade.

Vanuit Harlingen
U volgt de A31 richting Leeuwarden. Volg de borden Leeuwarden Noord. Bij de stoplichten  (Chrystalic) rechtdoor.  Bij het Europaplein slaat u rechtsaf richting WTC. Bij volgende rotonde linksaf richting centrum (Tesselschadestraat). Volg de weg. Bij rotonde rechtdoor, over het water en bij de volgende rotonde opnieuw rechtdoor. Aan het einde van de weg bij rotonde rechtdoor (van Swietenstraat). Aan het einde linksaf (Baljéestraat). U bevindt zich nu aan de achterzijde van het kantoor. U kunt op afspraak achter het kantoor parkeren, of betaald parkeren in de vakken.

Voor parkeergarage De Klanderij rijdt u bij de laatste rotonde niet rechtdoor maar slaat u rechtsaf naar het station. Voor het station linksaf. Bij de stoplichten (Zuiderplein) rechtdoor. U laat het kantoor van Smart nu linksachter u.
Eerste afslag links is van parkeergarage De Klanderij.

Mijn locatie
Bereken route