Wat doet Smart Group

Smart Group helpt organisaties om de balans te optimaliseren tussen de ontwikkeling van de organisatie en van het individu

Smart Group is een professioneel adviesbureau dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van MKB-organisaties, multinationals. We werken in diverse sectoren zoals de industrie, zorg, onderwijs en kinderopvang. Met meer dan 33 jaar ervaring hebben wij bewezen organisaties te kunnen helpen bij het creëren van duurzaam perspectief. Wij streven naar lerende organisaties. Waarbij we zelfsturing, zingeving, creativiteit, plezier en passie inzetten als belangrijke ingrediënten voor de maximale persoonlijke ontplooiing van medewerkers en het optimaal ontwikkelen van hun talenten.

Onze focus ligt op duurzame organisatieverandering, waarbij we ons richten op het continu vernieuwen van mens en organisatie. Zodat zij klaar zijn voor de toekomst. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van organisatieontwikkeling en -verandering, zijn wij de ideale partner voor organisaties. Die zich willen blijven ontwikkelen en toekomstbestendig willen zijn.

1800

Bedrijven geholpen

Voor werkgevers en werknemers is het belangrijk om in beweging te blijven, ook als het lijkt alsof alles stil staat. Bij Smart Group luisteren we goed en stellen we de juiste vragen om het vertrouwen terug te brengen. We stimuleren en motiveren zodat mensen een nieuwe koers kunnen uitzetten. Werkgevers helpen we op de markt en werknemers begeleiden we op hun carrièrepad. Onze persoonlijke begeleiding van werknemers van 45+ jaar is een belangrijke reden waarom we een hoog klanttevredenheidscijfer behalen.

Enkele partners van Smart Group

Kandidaten naar nieuw perspectief

Sinds onze oprichting hebben we honderden organisaties geholpen om nieuw perspectief te vinden voor de toekomst. We hebben ook bijna 30.000 medewerkers begeleid bij het vinden van een nieuwe fase in hun loopbaan. Bij Smart Group denken we buiten de gebaande paden en bieden we perspectief voor werkgevers én werknemers. We helpen werkgevers om slimmer te anticiperen op de toekomst en werknemers om een nieuwe fase in hun loopbaan te vinden.

35k

Ons team

Roger Lenssen CMC
Roger Lenssen CMCAlg. Directeur/Oprichter
Jan Zijl
Jan ZijlSenior Mobiliteitsadviseur
Dr. Saskia van Stroe
Dr. Saskia van StroeSenior Organisatieadviseur
Claire Mooren
Claire MoorenSenior Mobiliteitsadviseur
Otman Kentou
Otman KentouSenior Mobiliteitsadviseur
Geert Belgers
Geert BelgersSenior Mobiliteitsadviseur
Drs. Martin Verweij
Drs. Martin VerweijOndernemerscoach
Lucien Lenssen MBA
Lucien Lenssen MBASenior Organisatieadviseur
Willem Wijnen CMC
Willem Wijnen CMCVerandermanager