Het adequaat benutten van je persoonlijke ontwikkelbudget kan een aanzienlijke impact hebben op je carrière. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen, vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar tevens je waarde als werknemer. Het adequaat benutten van je persoonlijke ontwikkelbudget kan ook bijdragen aan de opbouw van een sterk professioneel netwerk en het verbeteren van je werkrelaties. Door te investeren in je eigen ontwikkeling, investeer je in je toekomst en creëer je meer kansen voor jezelf op de arbeidsmarkt. Maak jezelf toekomstbestendig en zet je persoonlijke ontwikkelbudget optimaal in. Voor meer informatie over beschikbare mogelijkheden kun je terecht op je intranet of interne opleidingsportaal. Zet je persoonlijke ontwikkelbudget in!

Waar zit jouw kracht en passie, zet je persoonlijke ontwikkelbudget in.

Loopbaanbegeleiding

Weten waar je kracht zit en waar je passie ligt is van onschatbare waarde bij het maken van loopbaankeuzes. Hoe je kunt anticiperen op een veranderende arbeidsmarkt is minstens zo belangrijk. Wat is er nog te leren en waarin moet of wil je investeren?

We helpen je dit te ordenen en een persoonlijke loopbaancoach organiseert reflectie op de uitkomsten van de testen die wij ontwikkelt hebben en coacht op het kunnen en durven nemen van regie op eigen loopbaan. Met een persoonlijk plan zet je gericht koers op de toekomst van je loopbaan.

Wij kunnen je helpen de goeie richting te kiezen

Loopbaancoaching

Heb je behoefte aan persoonlijke ondersteuning bij jouw loopbaan- en levensvragen? Wij bieden intensieve persoonlijke gesprekken waarin we samen op zoek gaan naar een antwoord en oplossingsrichting die past bij jouw persoonlijke ambitie, werkvermogen en privé-situatie.

Onze persoonlijke intake geeft inzicht in jouw huidige en gewenste situatie en we verkennen oplossingsrichtingen om jouw gewenste situatie te realiseren. We kijken niet alleen naar de mogelijkheden op het werk, maar ook naar eventuele knelpunten in jouw privéleven die om een oplossing vragen.

We bespreken jouw persoonlijke plan met de organisatie en kijken naar de juiste werkcondities en privé-condities om jouw inzetbaarheid als medewerker te waarborgen.

samen kijken we hoe je je persoonlijke ontwikkelbudget het beste inzet.

Ondernemerschap

Wil je de stap zetten van werknemer naar ondernemer? Smart Group biedt het perfecte programma op maat aan om jouw ondernemersdromen werkelijkheid te maken! Met onze scan kijken we of je ondernemersbloed hebt. Onze ondernemerscoaches, die zelf ook ondernemer zijn, begeleiden je door het hele traject, van de ondernemersscan tot en met de individuele coaching.

Het programma begint met een ondernemersscan om jouw sterktes en zwaktes te analyseren.. Daarnaast bieden we individuele begeleiding en workshops om jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer te stimuleren. Ondernemerschap is deel van onze mobiliteitsproducten en we hebben al vele mensen naar een toekomst als ondernemer mogen begeleiden.

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.