Ontwikkelbudget

Maak jezelf futureproof

Het adequaat benutten van je persoonlijke ontwikkelbudget kan een aanzienlijke impact hebben op je carrière. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen, vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar tevens je waarde als werknemer. Door te investeren in je eigen ontwikkeling, investeer je in je toekomst en creëer je meer kansen voor jezelf op de arbeidsmarkt. Maak jezelf toekomstbestendig en zet je persoonlijke ontwikkelbudget optimaal in. Voor meer informatie over beschikbare mogelijkheden kun je terecht op je intranet of interne opleidingsportaal.

Jouw carrière , onze aanpak

Wie is smart Group

Dansen op het ritme van de tijd. Altijd in beweging blijven, voorbereid zijn op dat wat komt en flexibel reageren, dat is Smart Group. Smart Group ondersteunt organisaties om de balans te optimaliseren tussen het ontwikkelen van de organisatie en het ontwikkelen van het individu.

Wij hebben met meer dan 33 jaar ervaring bewezen organisaties te kunnen helpen bij het creëren van duurzaam perspectief. Dit realiseren wij door de juiste omstandigheden te scheppen voor lerende organisaties. Waarbij we zelfsturing, zingeving, creativiteit, plezier en passie inzetten als belangrijke ingrediënten.

Onze focus ligt op het realiseren van duurzame organisatieverandering. Waarbij wij ons richten op het continu vernieuwen van mens en organisatie. Zodat zij klaar zijn voor de toekomst. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van organisatieontwikkeling en -verandering, zijn wij de ideale partner voor organisaties die zich willen blijven ontwikkelen en klaar willen zijn voor de toekomst.

Ervaringen met Smart Group

0 Jaar
Ervaring in duurzaam perspectief
0
Organisaties ondersteund bij hun ontwikkeling
0k+
Kandidaten naar duurzaam perspectief begeleid
0
Gemiddeld tevredenheidscijfer per traject

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.