Duurzaam Perspectief

33 jaar ervaring in duurzaam perspectief

Om de organisatie naar een hoger niveau te tillen, moeten innovatie en verandermanagement hand in hand gaan. Innovatieve ideeën moeten worden geïdentificeerd en beoordeeld op hun potentieel om waarde toe te voegen aan de organisatie. Vervolgens moet het verandermanagementproces worden gebruikt om deze ideeën in de praktijk te brengen. Kleilagen moeten doorbroken worden en innovatie verankerd worden.

Wat is duurzaam perspectief?

Bij onze klanten merken we vaak dat het behouden van het oude te veel energie kost en de opbouw belemmert. Daarom hebben we al te vaak gezien dat medewerkers vasthouden aan oude gewoonten. Zelfs wanneer er nieuwe en efficiëntere manieren van werken zijn geïntroduceerd. Dit heeft geleid tot vertragingen bij de introductie van nieuwe producten en diensten. Omdat er onvoldoende innovatieve capaciteit beschikbaar was. Daarom pleiten wij ervoor om zo snel mogelijk onnodige ballast af te werpen.

We zijn geen voorstander van het scheiden van afbouw en opbouwprocessen. Want het afbouwproces duurt vrij lang. Terwijl we niet kunnen wachten met de opbouw van de organisatie. Ook is er aandacht nodig voor de blijvers. Omdat zij immers degenen zijn om de nieuwe organisatie vorm te geven. Tevens is het belangrijk om te voorkomen dat managers die medeverantwoordelijk waren voor de ontstane situatie, opnieuw aan het roer.

Interne kracht ontketenen

Ons traject intern intern ondernemerschap ontketent het talent, de ambitie en kracht binnen uw organisatie.

0 Jaar
Ervaring in duurzaam perspectief
0
Organisaties ondersteund bij hun ontwikkeling
0k+
Kandidaten naar duurzaam perspectief begeleid
0
Gemiddeld tevredenheidscijfer per traject

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.