Mobiliteit

Smart Group, mobiliteit voor organisatie en medewerker

Als organisatie is het belangrijk om voortdurend te zorgen dat onze producten en diensten perspectief bieden voor zowel klanten als de eigen organisatie. Alles wat we doen moet waarde toevoegen. Als dit niet meer het geval is, moeten we niet wachten tot het te laat is, maar tijdig actie ondernemen. Dit geldt ook voor individuen, waarbij zowel de organisatie als de medewerker verantwoordelijkheid hebben.

Mobiliteit

Wanneer een organisatie niet meer goed functioneert of niet langer past bij het toekomstbeeld, wordt het vaak onder het kopje ‘afbouwen’ geplaatst. Outplacementtrajecten vallen hier bijvoorbeeld onder, maar ‘afbouwen’ gaat verder dan dat. Het omvat alles wat een organisatie niet langer moet doen om duurzaam perspectief te creëren, waaronder functies, producten, diensten en werkprocessen die niet meer nodig zijn. Zelfs vaardigheden, attitude, cultuur en managementstijl die niet meer gewenst zijn, vallen onder ‘afbouw’.

Door deze elementen af te bouwen, kan er ruimte ontstaan voor nieuwe ontwikkelingen, opbouw en nieuw perspectief. Kortom, afbouw is een belangrijke stap om een organisatie weer op het goede spoor te krijgen.

Smart Group even voorstellen

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.