In vier stappen een opleiding financieren met het STAP-budget:

Stap 1: Schrijf je in met hulp van het formulier onderaan de pag en ontvang jouw STAP-aanmeldingsbewijs Je kunt nu alvast voorinschrijven bij Smart Group en al snel ontvang je per e-mail jouw STAP-aanmeldingsbewijs. Dit bewijs is cruciaal om jouw STAP-budget bij het UWV aan te vragen.

Stap 3: Dien jouw STAP-budgetaanvraag in bij het UWV Zorg ervoor dat jouw DigiD geactiveerd is en houd deze bij de hand. Log in op het STAP-portaal van het UWV (www.stapuwv.nl) met jouw DigiD en dien jouw aanvraag in. Het aanvragen kan vanaf maandag 1 mei om 10:00 uur. Zorg dat je jouw STAP-aanmeldingsbewijs voor deze datum hebt ontvangen, zodat je jouw aanvraag zo snel mogelijk kunt indienen. Let op: er wordt gewerkt met aanvraagtijdvakken en het budget is beperkt. Op = op! Bij drukte kan er een wachtrij ontstaan om STAP-budget aan te vragen. Blijf dus op de pagina en sluit jouw browser of tabblad niet. Wat ook goed werkt is meerdere tabs open te hebben of op meerdere devices gelijktijdig in te loggen.

Stap 4: Het UWV beoordeelt jouw aanvraag Binnen 4 weken ontvang je bericht van het UWV of jouw aanvraag is goedgekeurd.

Stap 5: Start jouw opleiding! Als het UWV jouw aanvraag heeft goedgekeurd, ontvangt Smart Group hierover bericht. Wij nemen contact met je op en je ontvangt per e-mail een login voor onze SMRT.Bio Test . Jouw inschrijving is nu definitief en je kunt starten met jouw opleiding. We wensen je veel succes en plezier met het volgen van jouw opleiding!