Wij zijn op zoek naar talent

Wij groeien. Nog steeds. Ook na 30 jaar. Daarom zijn wij op zoek naar jong talent dat onze organisatie voor de langere termijn komt versterken. Bij Smart Group mag je er zijn. Sterker nog, wij vinden het belangrijk dat je met ons meedenkt. Je plek inneemt waar ideeen kunnen en mogen groeien. Dat vraagt om nieuwsgierigheid en leergierigheid. Je continu willen ontwikkelen om morgen weer net iets beter te zijn dan vandaag. Dat is waar wij naar streven.

Werken bij smart group

Smart Group Holding BV is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in organisatieontwikkeling en verandering. Smart Group heeft ruim 30 jaar ervaring in om- af- en opbouw van kleine tot zowel grote multinational organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. Tot haar klanten kan Smart Group verschillende grote organisaties rekenen. Smart Group bestaat uit een holding waaronder twee werkmaatschappijen functioneren. In totaal zijn er een 50-tal adviseurs werkzaam bij diverse opdrachtgevers.

Naar De Vacatures

medewerker aan het woord: Minke Hensen

Mijn naam is Minke Hensen. Ik ben inmiddels alweer een behoorlijk aantal jaren werkzaam voor Smart Group. Als senior organisatieadviseur houd ik mij met name bezig met organisaties in de kinderopvang, onderwijs en zorg. Graag vertel ik je meer waarom ik graag voor Smart Group werkzaam ben.

Lees meer

Vacature: Futuring people consultant (M/V)

Versterking van de organisatie zowel op het gebied van ‘mobiliteitsadviseur’ als ‘organisatie adviseur’. Zoals eerder aangegeven wil Smart Group zich op de eerste plaats versterken binnen de leeftijdscategorie 35 – 45 jaar. Deze leeftijdscategorie is zwaar onder-vertegenwoordigd binnen onze organisatie. Voor de continuïteit met een Duurzaam Perspectief voor eenieder, is dit in onze ogen zeer gewenst/noodzakelijk.

meer info

Vacature: Organisatie adviseur (M/V)

Versterking van de organisatie op het gebied van organisatieadvies. Zoals eerder aangegeven wil Smart Group zich op de eerste plaats versterken binnen de leeftijdscategorie 35 – 45 jaar. Deze leeftijdscategorie is zwaar onder-vertegenwoordigd binnen onze organisatie. Voor de continuïteit met een Duurzaam Perspectief voor eenieder, is dit in onze ogen zeer gewenst/noodzakelijk.

 

meer info

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.

Heb je interesse? Schroom niet, Reageer!

Staat jouw vacature er niet bij? Wellicht komt jouw vacature op korte termijn beschikbaar. Het kan geen kwaad om je gegevens aan ons toe te sturen. Zo kunnen we als eerste benaderen zodra de vacature van jouw voorkeur beschikbaar komt.

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER