Wij zijn op zoek naar talent

Wij groeien. Nog steeds. Ook na 30 jaar. Daarom zijn wij op zoek naar jong talent dat onze organisatie voor de langere termijn komt versterken. Bij Smart Group mag je er zijn. Sterker nog, wij vinden het belangrijk dat je met ons meedenkt. Je plek inneemt waar ideeen kunnen en mogen groeien. Dat vraagt om nieuwsgierigheid en leergierigheid. Je continu willen ontwikkelen om morgen weer net iets beter te zijn dan vandaag. Dat is waar wij naar streven.

Werken bij smart group

Smart Group Holding BV is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in organisatieontwikkeling en verandering. Smart Group heeft ruim 30 jaar ervaring in om- af- en opbouw van kleine tot zowel grote multinational organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. Tot haar klanten kan Smart Group verschillende grote organisaties rekenen. Smart Group bestaat uit een holding waaronder twee werkmaatschappijen functioneren. In totaal zijn er een 50-tal adviseurs werkzaam bij diverse opdrachtgevers.

Naar De Vacatures

medewerker aan het woord: Minke Hensen

Mijn naam is Minke Hensen. Ik ben inmiddels alweer een behoorlijk aantal jaren werkzaam voor Smart Group. Als senior organisatieadviseur houd ik mij met name bezig met organisaties in de kinderopvang, onderwijs en zorg. Graag vertel ik je meer waarom ik graag voor Smart Group werkzaam ben.

Lees meer

Vacature: Directiesecretariaat/  Projectassistentie (M/V)

Het bedrijfsbureau is het hart van
de organisatie, waar service en flexibiliteit hoog in hetvaandel staan. Alle secretariële en administratieve werkzaamheden zijn hierin ondergebracht. Voor ons bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een getalenteerde medewerker die ons team op korte termijn komt versterken.

meer info

VACATURE: Junior mobiliteitsadviseur (M/V)

Bij mobiliteit liggen ‘nu’ en ‘morgen’ vlak naast
elkaar. Stelliger nog: tegen elkaar aan.
Mobiliseren is anticiperen. Recente vragen die de
veranderende markt oproept, leiden bij Smart Group voortdurend tot nieuwe ontwikkelingen. Voor ons team van mobiliteitsadviseurs zijn wij op zoek naar een energieke en proactieve junior mobiliteitsadviseur met leervermogen.

meer info

VACATURE:  Senior Mobiliteitsadviseur (M/V)

Bij mobiliteit liggen ‘nu’ en ‘morgen’ vlak naast
elkaar. Stelliger nog: tegen elkaar aan.
Mobiliseren is anticiperen. Recente vragen die de
veranderende markt oproept, leiden bij Smart Group voortdurend tot nieuwe ontwikkelingen. Voor ons team van mobiliteitsadviseurs zijn wij op zoek naar een senior mobiliteitsadviseur met ervaring in het werkgebied.

meer info

Vacature: Junior  Organisatieadviseur (M/V)

Het voortdurend ontwikkelen van organisatie en de mensen daarbinnen is onze core business. Het is dan ook niet vreemd dat we vanaf 1990 continu gevraagd zijn in de markt om onze kennis en ervaringen met betrekking tot de ombouw, afbouw en opbouw van organisaties of organisatie onderdelen, te delen en in te zetten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een junior organisatieadviseur.

meer info

VACATURE: Senior Organisatieadviseur (M/V)

Recente vragen die de veranderende markt oproept, leiden bij Smart Group voortdurend tot nieuwe ontwikkelingen. Vragen van ‘nu’ die moeten leiden naar de antwoorden van
‘morgen’. En zowel organisaties als medewerkers
doen er slim aan daar op in te spelen. Een uitdaging waar Smart Group mee kan helpen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een senior organisatieadviseur.

meer info

Stage &        Leerwerkplekken (M/V)

De jeugd heeft de toekomst. Daar zijn we binnen Smart Group van overtuigd. We gaan er zelfs verder. Leren en ontwikkelen is niet alleen voorbehouden aan de jeugd. Wij vinden dat je op elk moment in je carriere mag kiezen voor dat waar echt je hart ligt. Vanuit die visie voorziet Smart Group in een aantal stage en leerwerkplekken waar op een plezierige manier competenties kunnen worden ontwikkeld.

contact

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.

Heb je interesse? Schroom niet, Reageer!

Staat jouw vacature er niet bij? Wellicht komt jouw vacature op korte termijn beschikbaar. Het kan geen kwaad om je gegevens aan ons toe te sturen. Zo kunnen we als eerste benaderen zodra de vacature van jouw voorkeur beschikbaar komt.

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER

“We zoeken geen schapen met vijf poten, maar wel mensen die zich blijvend willen ontwikkelen.”

KNIKKER