Werken bij smart group

Smart Group Holding BV is een organisatieadviesbureau dat gespecialiseerd is in organisatieontwikkeling en -verandering. Met meer dan 33 jaar ervaring heeft Smart Group expertise opgebouwd in het ondersteunen van kleine tot grote organisaties, zowel in de profit- als de non-profitsector. Smart Group heeft verschillende grote organisaties als klant. Momenteel heeft Smart Group ongeveer 20 adviseurs die werkzaam zijn bij diverse opdrachtgevers. Een van onze specialismen is de kinderopvang, voor meer info neem hier eens een kijkje.

Werken bij Smart Group, wij zoeken altijd nieuwe smarties.

Open Vacatures

Bedankt voor je interesse in Smart Group. Momenteel hebben we helaas geen open vacatures. We begrijpen echter dat er mogelijk interesse is om bij ons te werken. We staan altijd open voor open sollicitaties van getalenteerde en gemotiveerde kandidaten die denken dat ze kunnen bijdragen aan ons succes en het creëren van duurzaam perspectief

Als je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken, kunt je altijd onderaan deze page een bericht sturen naar. We bekijken alle open sollicitaties zorgvuldig en geven je altijd feedback op je sollicitatie.

We waarderen je interesse in Smart Group en hopen dat we in de toekomst de mogelijkheid hebben om met je samen te werken.

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.