Werken bij smart group

Smart Group Holding BV is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in organisatieontwikkeling en verandering. Smart Group heeft ruim 30 jaar ervaring in om- af- en opbouw van kleine tot zowel grote multinational organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. Tot haar klanten kan Smart Group verschillende grote organisaties rekenen. Smart Group bestaat uit een holding waaronder twee werkmaatschappijen functioneren. In totaal zijn er een 50-tal adviseurs werkzaam bij diverse opdrachtgevers.

medewerker aan het woord: Minke Hensen

Mijn naam is Minke Hensen. Ik ben inmiddels alweer een behoorlijk aantal jaren werkzaam voor Smart Group. Als senior organisatieadviseur houd ik mij met name bezig met organisaties in de kinderopvang, onderwijs en zorg. Graag vertel ik je meer waarom ik graag voor Smart Group werkzaam ben.

Lees meer

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.

Heb je interesse? Schroom niet, Reageer!

Staat jouw vacature er niet bij? Wellicht komt jouw vacature op korte termijn beschikbaar. Het kan geen kwaad om je gegevens aan ons toe te sturen. Zo kunnen we als eerste benaderen zodra de vacature van jouw voorkeur beschikbaar komt.