Vught / 4 april 2022

ARTIKEL: HELP ONS EEN ONDERNEMENDE CULTUUR TE CREËREN

Geplaatst door ROGER LENSSEN

Deel deze blog:

Help ons een ondernemde cultuur te creëren

Ja dat is een vraag, die regelmatig aan Smart Group wordt voorgelegd. In toenemende mate ontdekken directies /MT’s dat ze er niet alleen voor willen en ook niet kunnen staan. Ze ontdekken ze ook de lagen daaronder nodig hebben om hun visie,doelstellingen, uitdagingen en noem maar op, mee vorm te geven.

Medewerkers hebben vaak ideeën hoe processen beter werken of hoe innovatie beter kan. Soms borrelt er bij creatieve en initiatiefrijke medewerkers van alles  om hun organisatie te helpen slagvaardiger te worden. Of het stelt de organisatie  in staat nog  beter te anticiperen op de marktvraag. Deze ideeën en creatieve initiatieven tot wasdom brengen door deze talenten te coachen en hun ideeën werkelijkheid te laten worden is een van onze expertises.

In de afgelopen meer dan 30 jaar hebben we tal van organisaties o.a. in de industrie, zakelijke dienstverlening, retail, kinderopvang/primair- onderwijs en zorg in deze processen mogen ondersteunen.Hiertoe heeft Smart Group ook diverse eigen modelen ontwikkelt om deze trajecten ook meer gestructureerd vorm te geven samen met onze opdrachtgevers.

Meer weten? roger.lenssen@smartgroup.nl