Vught / 14 juli 2022

ARTIKEL: HET VERGROTEN VAN HET ONDERNEMERSCHAP OM TE KOMEN TOT KANSRIJKE INNOVATIES EN PROCESVERBETERINGEN

Geplaatst door ROGER LENSSEN

Deel deze blog:

Met regelmaat stelt men ons de vraag: help ons om binnen onze organisatie een meer ondernemende cultuur te realiseren. In de huidige tijd van verstoorde markten, onderzoeken organisaties de mogelijkheden om op efficiënte wijze tot kansrijke innovaties of procesverbeteringen te komen. Deze vergroten het aanpassingsvermogen van de organisatie en geven de organisatie een voorsprong op het moment dat markten volop in beweging zijn.

Het introduceren van intern ondernemerschap binnen organisaties betekent vaak ook een cultuur- en mentaliteitsverandering voor de organisatie. Smart Group begeleidt organisaties bij deze verandering door medewerkers op basis van een maatwerktraject op een veilige en vertrouwde manier over de schutting te laten kijken.

Wat zou dit kunnen betekenen voor jou als medewerker en wat levert het op voor de organisatie in zijn geheel? Onze op maat gesneden inspiratiesessies leveren voor zowel medewerker als organisatie een heel nieuw perspectief op. Kom in actie. Volg onze nieuwsbrief op LinkedIn. Bel 073-657 10 10 of stel uw vraag via info@smartgroup.nl

We komen graag met jou in gesprek.

Wilt u doorpraten over dit artikel? Neem dan contact op met Roger Lenssen