Vught / 4 april 2022

ARTIKEL: INKIJK IN EEN KLANTPROJECT

Geplaatst door WILLEM WIJNEN

Deel deze blog:

Inkijk in een klantproject

De meeste organisaties worstelen met een krappe arbeidsmarkt en lastig te vervullen vacatures.
Het is niet voor niets dat onze klanten, nadrukkelijker dan ooit, aandacht geven aan hun huidige medewerkers. Ze willen graag weten welke ambities er leven en welke initiatieven medewerkers willen ontplooien om te blijven leren en ontwikkelen. In feite zijn dit loopbaanvragen waar niet iedere medewerker uit zichzelf bij stilstaat, terwijl dit wel belangrijk is. Ook het gesprek hierover  voeren tussen leidinggevenden en medewerkers vindt nog onvoldoende plaats.
Een voorbeeld van een van onze klantprojecten is het aanbod aan medewerkers om gericht te verkennen op welke wijze ze aan hun toekomstig loopbaanperspectief kunnen werken. Dit is het Smart verkort loopbaantraject

Smart Group Futuring People levert daarvoor instrumenten zoals de Krachttest, Passietest  en Wendbaarheidtest.  Maar we doen meer.

Inzichten uit deze testen bieden niet alleen houvast maar geven ook richtingsgevoel. Smart Group ziet in de markt een veelheid aan dit soort testen waarvan na uitvoering de uitkomsten in  de spreekwoordelijke kast blijven liggen. Zonde van de tijd en investering, toch?

De Smart- aanpak is anders omdat wij duurzaam perspectief nastreven. In persoonlijke gesprekken met een ervaren Smart loopbaancoach vertalen wij uitkomsten en inzichten uit on-line testen in een concreet individueel next step plan. Dit plan blijkt een fantastisch houvast voor medewerkers om het gesprek met HR of hun leidinggevende aan te gaan.
Meer weten? willem.wijnen@smartgroup.nl