Vught, 29 april 2021

ONDERZOEK: DUURZAAM PERSPECTIEF MET DUURZAME INZETBAARHEID

Geplaatst door ROGER LENSSEN

Deel deze blog:

Onderzoek : Duurzame Perspectief met Duurzame Inzetbaarheid.

Smart Group heeft reeds meer dan 30 jaar haar dienstverlening afgestemd om organisaties en haar medewerkers te ondersteunen om een zo perspectiefvolle toekomst met elkaar te creëren. In al die jaren hebben we ook ontdekt dat ondanks de vele inspanningen die er verricht worden dit niet altijd heeft geleid tot de gewenste resultaten. Dit voor zowel organisatie zelf maar ook haar medewerkers.

Het is mede daarom dat Smart Group een aantal jaren geleden enquête heeft ontwikkeld om de duurzame inzetbaarheid te meten , als basis voor het creëren van een duurzaam perspectief voor allen.

In toenemende mate zien we ook dat organisaties o.a. in allerhande branches in de industrie , dienstverlening, zorg, KOV geconfronteerd worden met vergrijzing. De laatste jaren van hun loopbaan , vaak moeilijker meekunnen door welke oorzaak dan ook. Door de verschuiving van de pensioen leeftijd naar 67 wordt het er voor betrokken medewerker en organisatie niet altijd makkelijker op. Maar we zien bij vertrek van ouderen ook , dat er vertrek van kennis, en ervaring plaatsvindt, dat vaak ook moeilijk op te vullen is van buitenaf.

Wij zoeken een 6 tal organisaties die gratis willen meedoen aan dit onderzoek.
Indien u geïnteresseerd bent om te weten hoe uw organisatie en haar medewerkers in de wedstrijd zitten m.b.t Duurzaam Inzetbaarheid als basis voor het creëren van Duurzaam Perspectief voor beiden , stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar Wilma Meijerhof, haar emailadres is wilma.meijerhof@smartgroup.nl