Werken bij Smart Group

Wij groeien. Nog steeds. Ook na meer dan 33 jaar. Daarom zijn wij op zoek naar talent dat onze organisatie op de langere termijn komt versterken.

Wij zoeken:

“Meedenkers”

Bij Smart Group mag je er zijn, sterker nog, wij vinden het belangrijk dat je met ons meedenkt.

“Willen-weters”

Om ideeën te kunnen ontwikkelen en onze klant bij te staan moet je altijd het naadje van de kous willen weten.

“Altijd blijven-groeiers”

Je continu willen ontwikkelen om morgen weer net iets beter te zijn dan vandaag, daar streeft Smart Group naar.

Open vacatures

Bedankt voor je interesse in Smart Group. Momenteel hebben we helaas geen open vacatures. We begrijpen echter dat er mogelijk interesse is om bij ons te werken. We staan altijd open voor open sollicitaties van getalenteerde en gemotiveerde kandidaten die denken dat ze kunnen bijdragen aan ons succes en het creëren van duurzaam perspectief

Als je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken, kunt je altijd onderaan deze page een bericht sturen naar. We bekijken alle open sollicitaties zorgvuldig en geven je altijd feedback op je sollicitatie.

We waarderen je interesse in Smart Group en hopen dat we in de toekomst de mogelijkheid hebben om met je samen te werken.

Heb je misschien nog vragen? Stel ze gerust!

Een van de zaken die wij echt heel belangrijk vinden, is het stellen van vragen. Ze helpen je om zaken in het juiste perspectief te zien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@smartgroup.nl.